Loading...

Pintakäsittelyn ammattilainen vuodesta 1987

Röyskö Oy, jonka monet tuntevat paremmin nimellä ”Röyskön maalikauppa”, on vuonna 1987 perustettu maalien ja maalaukseen liittyvien tuotteiden ja välineiden vähittäis- ja tukkukauppa.

Maalit ja maalaukseen käytettävät tuotteet ovat olleet Röyskön valikoimissa alusta asti, jonka lisäksi päätuotteita olivat kodin maalit, tapetit, kaakelit ja muut sisustusmateriaalit.

Muutaman vuoden kuluttua Röyskö Oy alkoi panostamaan erikoismaaleihin ja toiminta suuntautui palvelemaan yhä enemmän ammattimaalauksen tarpeita. Valikoimiin lisättiin PPG-automaalit sekä ammattimaiseen automaalaukseen liittyvät koneet ja tarvikkeet, ja 2000-luvulla yrityksen liikevaihdosta suurin osa muodostuikin auto- ja teollisuusmaalituotteista ja niihin liittyvistä tarvikkeista. Tällä hetkellä Röyskö Oy:n merkittävimmän asiakasryhmän muodostavat automaalaamot, konepajat ja peltikorjaamot.

Röyskö Oy:n toimitusjohtajana toimii Sami Röyskö, joka on sekoittanut maaleja alusta pitäen vuodesta 1987. Hänen lisäkseen yrityksessä toimii kaksi pintakäsittelyalan ammattilaista. Tunnustuksena pitkäjänteisestä työstä yritys on kuulunut vuodesta 2000 lähtien AAA-luokkaan/Dun&Bradstreet.

Yrityksen ideana on ollut alusta pitäen palvella ja neuvoa asiakkaita nimen omaan asiantuntemuksella, oli sitten kyseessä kodin ulkoseinien tai ison linja-auton maalaus. Perustan asiantuntemukselle luo omistajien oma maalaamoyritys, jossa alan tuotteita on testattu ja käytetty jo lähes 50 vuoden ajan. Vuonna 2017 myymälä juhli 30-vuotista juhlavuottaan.

Voinko auttaa?

Lähetä meille kysymys, tarjouspyyntö tai viesti oheisella lomakkeella. Vastaamme kyselyihin mahdollisimman nopeasti. Voit myös soittaa suoraan Samille puh. 040 540 1158 arkisin klo 9-16.

 
1 Start 2 Complete
Syötä tähän kenttään numeroina satayksi.