Loading...

Asiantuntevaa palvelua

Röyskö tarjoaa markkinoiden parhaiden tuotteiden lisäksi asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua. Alan uutuustuotteet, tarvikkeet ja laitteet otetaan aina ensin koekäyttöön omassa maalaamossa, joten tiedämme täsmälleen myymiemme tuotteiden ominaisuudet päivittäisen käytännön kokemuksen perusteella. Myymme vain tuotteita, jotka olemme itse todenneet toimiviksi.

Ostoksille tullessasi asiantuntijamme suosittelevat laadukkaasta tuotevalikoimasta tarpeeseesi parhaiten sopivat tuotteet ja välineet, jonka lisäksi saat tarvittaessa selkeät ohjeet ja vinkit tuotteiden käytöstä. Varsinkin uutuustuotteissa sekoitussuhteet, kuivumisajat ja laitteiden käyttöohjeet vaihtelevat merkistä ja mallista riippuen – ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee mielellään myös kokeneempia käyttäjiä.

Myymälämme Joutsenon Asentajantiellä on sijainniltaan erinomainen myös raskaammalla kalustolla liikuttaessa. Pääset ajamaan vaikka suoraan pihaan. Tervetuloa palveltavaksi!

Pyydä tarjous

Voinko auttaa?

Lähetä meille kysymys, tarjouspyyntö tai viesti oheisella lomakkeella. Vastaamme kyselyihin mahdollisimman nopeasti. Voit myös soittaa suoraan Samille puh. 040 540 1158 arkisin klo 9-16.

 
1 Start 2 Complete
Syötä tähän kenttään numeroina satayksi.